Abad
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Points : 20 Reputation : 2 Ημερομηνία εγγραφής : 15/05/2012 Ηλικία : 101 Τόπος : μεσα στα καλωδια....
| Θέμα: Της Ημερας..... Κυρ Μάης 27, 2012 10:29 pm | |
| -Αντρούλη μου πάω στο supermarket ! Θές να σου φέρω κάτι ? -Ναί -Τί ? -Ρέστα .....
###############################################
-Συγχαρητηρια κυριε, ειναι αγορι...μπορειτε να μιλησετε με την γυναικα σας τωρα... -Μωρο μου να μας ζησει...ποιανου μοιαζει? -Και να σου πω δεν τον γνωριζεις...
-Ναι γειά σας...την Αντωνια θελω... -Λαθος κανετε κυριε... -Οχι ειμαι σιγουρος την Αντωνια θελω..
Συζητούν 2 φίλοι.... -Πω πω,δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα τις τελευταίες μέρες με την κρίση και τα νέα μέτρα της κυβέρνησης... -Εγώ πάλι, κοιμάμαι σαν μωρό... -Πλάκα κάνεις!!! -Όχι,καθόλου, κάθε 2 ώρες ξυπνάω και κλαίω...
Είναι μία κατσαρίδα ανάποδα και κουνάει τα πόδια της συνέχεια. Μια άλλη κατσαρίδα απορώντας την πλησιάζει και την ρωτάει:
-Αερόμπικ, αερόμπικ?? Και της απαντάει η άλλη...: -Όχι ΑΕΡΟ-ΖΟΛ.
-Παιδί μου δε σου είπα να μην πηγαίνεις κάθε βράδυ στο κλαμπ! Θα κουφαθείς στο τέλος! -Έφαγα ρε μάνα, παράτα με!!!
Είναι ο πατέρας ο κομμουνιστής με το παιδάκι του στο σαλόνι. Σε κάποια στιγμή τον ρωτάει ο πιτσιρικάς:
- "Μπαμπά ο ελέφαντας πετάει;" Και αυτός απαντάει: - "Όχι παιδί μου δεν πετάει" Ύστερα από 5 λεπτά πάλι το παιδί: ... - "Ο ελέφαντας σίγουρα δεν πετάει;" Και απαντάει πάλι: - "Ναι παιδί μου σίγουρα" 10 λεπτά πιο μετά: - "Ρε πατέρα είσαι σίγουρος ότι δεν πετάει ο ελέφαντας;" Αγανακτισμένος ο πατέρας: "Ναι ρε παιδί μου λέμε. Ποιος σου είπε ότι πετάει; Που το είδες;" Και ο μικρός αφελέστατα: - "Να, το έγραφε ο Ριζοσπάστης" Οπότε ο πατέρας: "Πετάει. Ε κουταμάρες. 10 μέτρα πάει και μετά πέφτει"!
- Κύριε Μπάμπη μου, ζητώ το χέρι της κόρης σας. - Γιατί, δεν κατάλαβα, εσύ δεν έχεις χέρι; - Έχω, κύριε Μπάμπη, αλλά έχω βαρεθεί πια με το δικό μου χέρι!
Πέφτει ένα αυτοκίνητο πίσω από ένα άλλο. -Καλά, ρε στραβός είσαι;;; -Γιατί ρε δεν σε πέτυχα ;;;;
Ήταν κάποτε δύο πολύ άτακτα παιδιά, και η μαμά τους αποφάσισε να τα πάει στον παπά της εκκλησίας να τους μιλήσει, μήπως και βελτιωνόντουσαν καθόλου. Ο παπάς παίρνει πρώτα κατά μέρος τον μικρό αδερφό, του προσφέρει καρέκλα, και κάνει την πρώτη ερώτηση. - Πού είναι, παιδί μου, ο Θεός; Ο μικρός δεν απαντά. - Πού είναι ο Θεός; ξαναρωτά ο παπάς. Πάλι δεν απαντά ο μικρός. - Που είναι ο Θεός, παιδί μου; ρωτά και τρίτη φορά ο παπάς. Ο μικρός δεν απαντά και τρέχει έξω από το δωμάτιο. Βρίσκει τον μεγάλο αδερφό και του λέει: - Αστα ρε! Χάσανε τον Θεό, και ο παπάς νομίζει ότι τον πήραμε εμείς!
Είναι ένα πρεζόνι και κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού του σκεπτικό... Σκέφτεται μισή ώρα, μια ώρα... Η μάνα του τον βλέπει αλλά δεν λέει τίποτα... Σκέφτεται δύο τρείς ώρες και τότε η μάνα του απορημένη τον ρωτά... - Καλά ρε Γιώργο..Τι σκέφτεσαι τόσες ώρες; - Μπράβο ρε μάνα....Γιώργος.. Γιώργος..
############################################### | |
|
passionata Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1635 Points : 2810 Reputation : 51 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2012 Τόπος : Στον τρελόκοσμο μου!
| |
μπεμπα crazy member
Αριθμός μηνυμάτων : 1672 Points : 4100 Reputation : 20 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2012 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ
| |